• Margo

  Heel blij met de goede zorgen van Joëlle en de Nano Cellcare therapie. Mijn paard is op leeftijd (25 jaar) en bleek na jaren trouwe dienst in de manege meerdere perforaties in de diepe buigpees rechts achter te hebben. Daar kwam nog bij dat ze ook artrose heeft. Echter is het een pittige tante die graag nog wat jaartjes op recreatief niveau wil genieten. Ik zocht dus naar een passende oplossing om haar zo goed mogelijk te laten herstellen. Joëlle is een kundige therapeut met engelengeduld en een hart van goud. Ze denkt echt mee met een passend behandelplan en naast de Nano Cellcare werd bijvoorbeeld ook magneettherapie ingezet. Dankzij de Nano Cellcare therapie en goede zorgen van Joëlle is de pees tegen alle verwachtingen in binnen 3 maanden hersteld en voelt mijn paard zich weer op en top fit!

 • Linda

  Met Joëlle ben ik in contact gekomen omdat mijn jonge merrie protest begon te geven in het rijden. Na de eerste behandeling zag ik haar ontspannen en zelfs in haar lichaamshouding al veranderen. Nu een paar behandelingen verder staat mijn merrie veel rustiger op stal, is haar lichaam ontspannen en wil ze met rijden weer graag aan het werk.

 • Esmee

  Joëlle heeft mijn paard nu 4 keer begeleid op de Hoefbalans kussens. Mijn paard was de eerste keer een klein beetje angstig, maar vanaf de tweede behandeling gaat hij met sprongen vooruit. Ik merk tijdens het rijden dat hij beter durft te ontspannen en de balans in zijn lichaam is enorm verbeterd. Ik was eerst sceptisch over deze kussens, maar ik raad iedereen aan om het te proberen omdat het voor mijn paard een groot verschil heeft gemaakt. Bedankt Joëlle voor je kundige begeleiding en enorme enthousiasme en geduld!

 • Heleen

  Als topsporter werd ik wekelijks gecontroleerd door een masseur of fysiotherapeut om blessures te voorkomen. Datzelfde wil ik ook voor mijn paarden! Voorkomen is beter dan genezen.

  De massages van Joëlle zijn een goede aanvulling op mijn dagelijkse trainen. Het is net het laatste puzzelstukje om mijn paard happy in haar lijf te houden. Joëlle kan me wijzen op spierspanningen en blokkades. maar analyseert met mij ook waar een gebrek is aan spierspanning/massa en wat we hier aan kunnen doen.

 • Marion

  Joëlle heeft mijn paard met krampbenen heerlijk gemasseerd en behandeld. Hij was heel kramperig en had er veel moeite mee om balans te houden,vooral als hij uit stal kwam. Het heeft mijn paard goed geholpen ik merk het in alles, rijden gaat weer super minder kramp en weer vrolijk. Joëlle kon mij precies vertellen wat er aan de hand was ze is een echte aanrader!

 • Stephanie

  De massages van Joëlle zijn zeker een aanrader. Mijn jonge ruin Nero heeft veel baat bij de massages. Joëlle neemt veel tijd om de paarden te bekijken en te behandelen. Na de behandeling is Nero altijd losser en je kunt duidelijk verschil zien.

 • Veerle

  Ik train 2 paarden die Joëlle behandeld heeft, na de behandelingen merk ik dat de paarden veel soepeler door het lichaam bewegen en weer veel rechter zijn. Zeker een aanrader!

 • Anouk

  Na de eerste massage was ik om! Een indrukwekkend resultaat bij onze paarden. Joëlle denkt graag met je mee, als ik nu ergens over twijfelt neem ik direct contact met haar op om te overleggen. Dus met al, een super fijne samenwerking!

1 van 8