Peesblessures, helpt Nano Cell Care Therapie?

Peesblessures, helpt Nano Cell Care Therapie?

Peesblessures & Nano Cell Care therapie

Wie heeft er niet mee te maken gehad?
Peesblessures zijn vervelende blessures die vaak veel tijd nodig hebben om te herstellen. Hoe komt dat?

Bij gewrichts- en peesblessures is het grootste probleem de aanvoer van voedingsstoffen en het onderdrukken van de ontsteking. Langer dan 48 uur koelen is schadelijk. Injecties creëren druk en operaties veroorzaken meer ontstekingen. De meeste pees- en gewrichtsblessures herstellen nooit echt en keren nooit meer terug naar de oorspronkelijke prestaties. Littekenweefsel en gebrek aan flexibiliteit zijn een tikkende bom die in de loop van de tijd nieuwe verwondingen veroorzaakt.

Het grootste obstakel voor een goed herstel, dat de juiste afgifte van voedingsstoffen blokkeert, is de structuur van het bindweefsel. Pezen en gewrichten worden slecht verzorgd dankzij de strakke collageenstructuren, waardoor het onmogelijk is om belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine C en hyaluronzuur aan de verre ledematen van een paard of pony af te geven.

Wat zou helpen in het herstel?
Om dit probleem te omzeilen, nanoriseren we belangrijke voedingsstoffen en brengen deze ter plekke over de huid, zonder enige operatie, injectie of ander soort invasie. Deze niet-invasieve methode is een doorbraak en onze bibliotheek met echografieresultaten is het bewijs van het concept.

Bekijk het succesverhaal van Boogie man:

 

Waar helpt Nano Cell Care therapie nog meer mee?
Pezen & gewrichten
Spieren & fascia
Longen & luchtwegen
Huid & littekens
Preventie & revalidatie

Wil je meer informatie over Nano Cell Care therapie?
Neem gerust contact op met Equi-Vitaal
Joëlle Damiana: 06-17546850
Terug

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.